AutoLånet uten sikkerhet.

Eksempel eff.rente 15,84%, 65000,-, o/5 år, etabl.geb. 950,-, Totalt: 92334,– AutoLånet er ikke til biler, men en automagisk låneopplevelse.

AutoLånet tilbyr en søknads- og behandlingsprosess som gjør det mere presist for deg som lånesøker.

Føler du at det er et ork å søke lån? Dette har AutoLånet tatt tak i.

Tror du at navnet «AutoLånet» har noe med billån å gjøre?
Det har det ikke, selv om det er fullt mulig å finansiere et bilkjøp med dette lånetilbud også. Nei, tanken er at her går det meste automatisk! Alt er tilpasset slik at du får en behagelig opplevelse i søknadsprosessen. Du må riktig nok tenke litt selv, gjerne noe på forhånd, slik at du finner frem oppysninger om eventuelle lån/kreditter som du har fra før. Du blir også spurt om inntekter og utgifter mm. Det er ofte prosessen fram til dette som har vært en lang og til tider traurig prosess for alle som skal søke lån.

Lån opptil kr. 500.000 uten krav til sikkerhet.
Signering med BankID for trygg utbetaling
Søknad sendes inntil 18 forskjellige banker på en gang
Du velger selv det tilbudet som passer deg best
Bruk pengene til hva du vil

KLIKK HER FOR Å SØKE LÅN MED AutoLånet

På AutoLånet søker du lån direkte på siden via et online søknadsskjema. All informasjon behandles konfidensielt av deres kundebehandlere. Søknadsprosessen er rett fram. All informasjon skrives inn i skjemaet, og når du har sendt det inn tar systemet det videre innom de bankene som kan passe til ditt lånebehov. I den andre enden får du et tilpasset låneforslag, som du i ro og fred kan vurdere. Ja takk, eller vurdere flere tilbud eller rett og slett vi si neitakk til.

Når du vil akseptere tilbudet skal du signere gjeldsbrevet med BankID. På samme måte som du bruker til din egen nettbank. I løpet av kort tid etter at du har signert har du pengene på konto og kan bruke dem til hva du enn måtte ønske å finansiere.

AutoLånet er laget slik at det skal være forståelig. Du skal ikke måtte forholde deg til noe som helst utenom selve søknaden og at den skal være korrekt, og du kan låne helt opptil kr. 500.000. Selvsagt vil bankene kredittvurdere søknaden, men den vil foregå etter du har registrert den og ferdig med det. Signering gjøres via Bank-id for din sikkerhet.

Men det er ikke bare dette som gjør AutoLånet til et alternativ for deg som lånesøker. AutoLånet sender nemlig søknaden din til så mange som 18 forskjellige banker! Alle disse bankene kjemper om å gi deg det best mulige lånetilbudet. Når de har gitt deg det de kan tilby, er det bare én ting du trenger å gjøre, nemlig å plukke ut det tilbudet du mener er best for deg selv. Helt i ro og fred.

Det er viktig uansett formål å benytte forbrukslån med forsiktighet. Vær ærlig med deg selv om et forbrukslån utgjør fare for din økonomiske situasjon. Tenk nøye gjennom hvordan du skal betale tilbake og følg betalingsplanen.

AutoLånet kan passe til de fleste formål som ikke krever pantesikkerhet!

Klikk her for å søke AutoLånet

Eksempel eff.rente 15,84%, 65000,-, o/5 år, etabl.geb. 950,-, Totalt: 92334,-
Autolånet er et nettlån med flere lånemuligheter.  • Dagens lån

    Under Post