Big Easy Motors – fordi vi elsker biler!

Square

Charles Handler gjør skraphauger om til vakre spesialbygde biler i HISTORYs nye serie Big Easy Motors som har premiere torsdag 13. april.

Han leter over hele Louisiana etter klassiske biler som ingen vil ha, investerer sine egne penger i å restaurere dem og selger dem så til høystbydende. Men er noen interessert i å kjøpe? Og hvor mye vil de betale?

Charles har et spesielt talent for å finne skjulte skatter under generasjoner av forfall. Det er alt fra en 1957 Chevy Bel Air Convertible til en 1967 Shelby Mustang GT, og disse klassiske bilene kan gå for over 50 000 dollar på auksjoner, så det er mulig å tjene mye penger. Men hvis han legger ned mange timer med hardt arbeid og bilen ikke selges for den prisen han hadde forventet, så kan han ende opp uten å tjene noe. Så er det i det hele tatt verdt risikoen det er å restaurere bilene til fordums glans? Charles er ikke i tvil!

Sammen med sin venn og businesspartner Trey Hansen eier Charles The Bomb Factory i New Orleans – byen som også blir kalt “The Big Easy”. Kjærligheten for klassiske biler har han hatt i blodet siden han var liten. Han påstår faktisk at det første ordet han sa, var ”hjul”. Etter at han flyttet til Louisiana fra hjembyen sin i Tennessee for å ta en doktorgrad i arbeidspsykologi, forelsket Charles seg i New Orleans og bestemte seg for å slå seg ned for godt.

Trey er hjernen bak det mekaniske og er altså medeier i The Bomb Factory. De møttes i 2002 etter at Charles så Trey jobbe på en klassisk bil i hagen til en kamerat. De ble venner og brukte helgene på å mekke på biler sammen. I 2009 ble arbeidsplassen til Trey lagt ned, og teamet bestemte seg for å gjøre hobbyen sin til business.

Butikkassistenten Benny og mekanikerne Chris og Devin er også en del av det fargerike teamet i The Bomb Factory – som alle har ekte lidenskap for biler og setter pris på en god latter.

Big Easy Motors har premiere skjærtorsdag 13. april kl. 21 på HISTORY.

Tekst: Mynewsdesk   Foto: A+E Networks


Er du Autofil?

De gode smakene når du griller