Er du en av de som har opplevd forsinkelser og avlyste fly?

Her kan du få hjelp med å få kompensasjon hvis ditt fly har vært forsinket, overbooket eller avlyst. Du kan gå hele 3 år tilbake.

FlyHjelp er eksperter på områdets lover og regler og vinner 92% av alle deres oppstartede saker! De hjelper deg ut i fra et ”no cure – no pay” prinsipp, så du betaler kun for deres juridiske hjelp så fremt du får kompensasjon.

Du kan også få erstatning på hotell, transport, samt mat og drikke, så lenge du har kvitteringene.

Beregn din kompensasjon her!
FlyHjelp hjelper passasjerer med å sikre økonomisk kompensasjon for flyforsinkelser, avlysninger og overbookinger. De er eksperter på områdets lover og regler og står for kommunikasjonen med flyselskapene, som ofte er tilbakeholden med å utbetale kompensasjon.

I dag har man krav på opp mot 5.500 NOK i kompensasjon hvis flyavgangen blir avlyst, overbooket eller forsinket med mer enn tre timer ved ankomst – innenfor de siste 3 år.

Her kan du lese alt du trenger å vite
Dine rettigheter som flypassasjer kan være vanskelig å forstå.
Siden vedtagelsen av EU-forordning 261/2004 har det vært utallige langvarige juridiske kamper mellom flyselskaper og flypassasjerer. Som følge av flere dommer på feltet, har passasjerene dog fått flere fordeler de seneste år.
Det betyr at man i dag kan være berettiget til opp mot 5500 kr i kompensasjon hvis en flyavgang er blitt avlyst, overbooket eller forsinket med mer enn 3 timer ved ankomst.
Ved å trykke på knappen ”Start ditt krav” kan du se kompensasjonsstørrelsen som vi kan hjelpe deg med å oppnå.

 

reklame: Lån uten sikkerhet til Folket  – Eksempel eff.rente 15,8 %, 65.000. o/5 år, etb.geb. 950, Tot: 92.354 kr.

 


 

  • Nytt deksel til mobilen?

    Lux-Case: Tilbehør til ethvert produkt