Flexikreditt er en form for rimelig forbrukslån

reklame:  Eff. Rente 15,8 %, 65.000. o/5 år, md. ytelse 1.539, etabl.geb. 950, Totalt: 92.354 – Dagens Flexikreditt er en form for rimelig forbrukslån som man kan søke om å få innvilget med normal behandling fra flere banker. Søknad gjøres på nett eller telefon og man låner pengene uten sikkerhet.

Flexikreditt uten sikkerhet kan som regel innvilges opptil 500.000,- og det holder for de fleste. Det faktum at man søker og får innvilget lån én gang, gjør at man slipper å bruke tid på å ta opp et nytt lån neste gang. Flexikreditt gir den fleksibiliteten at dersom man har fått innvilget lån, så trenger man ikke å søke om lån flere ganger. Man kan enkelt logge inn i nettbanken og overføre pengene til brukskonto når man måtte ønske det.

Søk Flexikreditt uten sikkerhet her

Man bør alltid ha i bakhodet at renten kan stige underveis og dette vil medføre høyere lånekostnader. Man bør også budsjettere med at man nedbetaler lånet. Å søke om Flexikreditt er naturligvis gratis for deg.

Hvem kan søke om Flexikreditt?
– Du må være minst 25 år (helst over 25)
– Du må ha fast inntekt fra jobb eller pensjon
– Du må ikke ha betalingsanmerkninger
– Inntekten din før skatt må være på minst 240 000 kroner i året

Klikk for å søke om Flexikreditt direkte HER

Når du søker FlexiKreditt så blir du automatisk vurdert som lånesøker for vanlig personlån opptil 500.000 – dette er en fordel for deg, uten risiko, og du kan selvsagt takke nei. Det er DU som får valget, uten ekstra kostnader. Kun det lånet som du takker ja til, medfører vanlige kostnader etter det tilbud som du ønsker å benytte.

Eff. Rente 15,8 %, 65.000. o/5 år, md. ytelse 1.539, etabl.geb. 950, Totalt: 92.354


Dette var en reklame for Motty Telefinans as


  • Nytt deksel til mobilen?

    Lux-Case: Tilbehør til ethvert produkt