Hva når bankene sier bare nei.

Square

Når du søker om kredittkort, forbrukslån, refinansieringslån eller boliglån du bare avslag på søknadene er løpet kjørt da? Kanskje ikke. Les videre

Du er ikke alene om å få NEI fra banken. Nylig leste man om ordføreren som ikke fikk boliglån fordi jobben ikke er sikker nok.
– Når du er folkevalgt er du midlertidig ansatt. Når du bare har jobb i fire år, så dukker det opp slike praktiske problemstillinger, sa ordføreren da.

Effektiv rente i henhold til Forbrukerombudets retningslinjer for markedsføring av lån med sikkerhet er:  6.79% ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 1.895.969, totalt kr 3.895.969.-

Alle typer lånesøknader gjennomgår en kredittvurdering.

Når du søker om nytt boliglån, forbrukslån, billån eller kredittkort blir det alltid sjekket i flere registre slik at bankene kan vurdere flere forhold rundt din personlige økonomi.
Dan være flere grunner til at banker sier nei når du søker lån. Du kan jo ha alt for mye gjeld eller for mange lån. Kanskje for liten inntekt eller usikker inntekt, som nevnte orfører. Bankene sjekker om du har mange purringer og ser da at du har dårlig økonomistyring. Banken kan også si nei til nytt lån eller refinansiering selv om du ikke har inkasso.

Men dette med inkasso er den mest vanlige NEI-grunnen til alle typer lånesøknader. Er det registrert inkassokrav på ditt personnummer er hovedregel avslag på søknad.
Det samme gjelder for samboer eller ektefelle. Dersom du/dere er registrert med et eller flere slike krav vil du som hovedregel få avslag på lånesøknader hos alle banker/kredittselskaper.

MEN DET FINNES LØSNINGER HER.

Denne mulige løsningen gjelder:
* Kjøp av ny eller brukt bolig
* Nytt lån med sikkerhet
* Refinansiering av eksisterende lån
* Opprydding av inkasso og vanskelig gjeld
* Oppgradering eller oppussingav bolig

Første bud er:

Du/eller din ektefelle/samboer eier egen bolig eller fritidsbolig som vi kan ta pant i.
Det også være mulig om du har med en tilleggsperson som tilbyr pantesikkerhet i sin bolig.

Det er ikke krav at du har inkasso, det holder at banken har sagt NEITAKK uansett grunn.
Dersom du allerede eier en bolig eller en fritidsbolig kan det innvilges refinansiering til andre formål enn boligkjøp ved å bruke boligen som sikkerhet for lånet. Du kan også benytte boligen din som sikkerhet for refinansiering av dyrere lån og gjeld og dermed redusere de månedlige kostnadene, men like ofte handler det om oppussinger, investeringer eller realisering av drømmer.

Effektiv rente i henhold til Forbrukerombudets retningslinjer for markedsføring av lån med sikkerhet er:  6.79% ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 1.895.969, totalt kr 3.895.969.

Har du mulighet til å stille sikkerhet i fast eiendom så er det muligheter her.

Du trenger ikke å legge formell søknad, vi tar i mot henvendelse på denne måte:

Har du store gjeldsproblemer?