Lån til personlig forbruk – Personlån 500.000

Reklame: Pris.eksempel: 65.000,- over 5 år, effektiv rente 14,0%, tot.kost 89.093,- –
Personlån er lånet du kan bruke til alt mellom himmel og hav.

Vil du bruke penger på bare deg selv så gjør du vel det. Å kjøpe noe bare du har hatt lyst på en stund er selvfølgelig helt opp til deg selv det også. Men det er ikke alltid du har penger på konto til å gjøre akkurat det, der og da. Vi minner om at kredittkort fort kan blir dyrere enn man ofte tror.

Da kan jo et Personlån være løsningen for deg. Det trenger ikke å være altfor dyrt å ta opp, og noen ganger er det fint å unne seg selv noe spesielt.

Du kan bruke et Personlån til hva du enn vil så lenge det ikke overstiger lånegrensen på 500.000 kroner. Uansett hva du vil bruke et Personlån til bør du tenke på om du har råd til å betale avdrag etterpå. Alle bankene vi gjerne ha tilbake pengene du har lånt, så se på riktig avdragstid som passer for deg. Personlån passer for deg som er over 25 år, med inntekt ca 200.000 eller mer og som ikke har registrert inkasso. Tillegg må søker ha fast adresse i Norge de siste 2 år.

Her er et utvalg av muligheter du kan bruke lånet til:

Nytt kjøkken
Møbler
Refinans av kredittkort
Bruktbil
Båt
Campingvogn
Oppussing
Ferie

Ved for eksempel kjøp av bruktbil kan du spare en god del tid på å ta opp et Personlån ved at du kan ha pengene i hånden allerede da du skal kjøpe bilen. Det er bra for deg og det er bra for den som selger bilen. Noen ganger skal du kanskje kjøpe som som er brukt, da er det også greitt å ha penger på konto. Det samme gjelder om du skal pusse opp hjemme.

De fleste Bankene som tilbyr Personlån bryr seg ikke om du er kunde i den banken fra før. Og her på ZX Finans/ASK Finans får du din søknad vurdert av inntil 18 banker. Du søker én gang, og systemet sammenligner renter og alle kostnader slik at du får et lånetilbud som er tilpasset deg. Alle lånetilbydere tilbyr nå signering med BankID. Bruk av Bank-ID gjør at du får pengene inn på kontoen din etter at du har akseptert lånet og at låneprosessen er sikker.

Det er bare å sette i gang å søke her.

Fleksibelt

Et Personlån er også fleksibelt med tanke på nedbetaling. Normalt 5 år, men opptil 15 år kan du bruke på nedbetalingen i en del tilfeller f.eks refinansiering. Du velger også selv hvor mye du vil betale månedlig, så lenge minstesummen blir betalt inn. Ellers kan du selv velge hvor mye du vil betale ned på lånet fram til det er helt nedbetalt. I tillegg vil banken du har lånet i være behjelpelig med kundeservice om du måtte trenge det.

KLIKK HER for å søke Personlån inntil 500.000

Fikk lån

Personlån fra ZX Finans/ASK Finans i samarbeid med Telefinans
Pris.eksempel: 65.000,- over 5 år, effektiv rente 14,0%, tot.kost 89.093,-

 


 

  • Dagens lån

    Under Post